Advent



Det här inlägger lär se ut som de flesta bloggarnas idag. Fast ändå inte. Men jag börjar med det som ni alla läst flest gånger den senaste veckan. Idag har jag julstädat och pyntat i mitt rum. Så nu ser det faktiskt lite juligare och lite mysigare ut. Dock så är det här första året som jag har julpynt i mitt rum av egen vilja. Fick ett ryck när jag var på Ica och köpt faktiskt lite små saker. Bilder kommer när allt är klart men här över har ni en liten smygtitt på hur det kan komma att se ut.

Jag tror dock inte att jag orkar med något adventsfika eftersom jag inte är så förtjust i pepparkakor, julmust och allt annat. Eller lussekatter är helt okej. Nej, mer än okej! Men resten är det inte direkt så att jag längtar till. Jag knaprar på mina chips istället. Minst lika gott!

Let the music play

Fyfan, hemska jävla dröm. Vaknade av att jag grät. Det är verkligen inte roligt. Men jag fick faktiskt sova ut idag, hela 11 timmars sömn fick jag under natten. Så otroligt skönt. Ni förstår inte hur mycket jag behövde det. Tack och  lov för att mamma och pappa for till Rusksele så att jag inte blev väckt 10.

Idag ska jag plugga fysik eftersom jag har slutprov nästa tisdag. Inte roligt, men nu jävlar ska jag försöka förstå skiten! Jag hoppas att ni andra får en trevligare söndag än vad jag kommer ha.

Secret

I know I don't know you 
But I want you so bad
Everyone has a secret
Oh, can they keep it?
Oh no, they can't


28november

God morgon. Fick mig 5 timmars sömn faktiskt. Kändes...relativt bra. Allt är relativt. Jag funderar nu på att äta frukost efter att ha varit vaken sedan 10.30. Känns inte så lyckat men vad gör man. Fick lov att skynda mig imorse för att hinna med mamma och pappa för att köpa lite kläder och sånt.

Funderar även på när min faster ska dyka upp.. det borde vara rätt snart faktiskt. Eller okej, hon springer på "storstan" så kanske inte.

Ikväll blir det i alla fall att träffa Victor och kanske Rebecca och Janna och sedan någon Frida och en hel del studenter. Blir nog, trevligt och underhållande.

nattetid

God........vad det nu är. Jag försöker sova så gott det går men jag lyckas inte. Håller på att svettas ihjäl och känner inte för att sova själv efter allt jag och victor pratat om. Tänk så skönt att ha någon här nu, som låg och höll om en? Gissa om jag skulle stängt av datorn snabbt!

Jag funderar på att se en riktig tjejfilm. Skulle vara roligt. Hmm.. Tjejfilm blir det!
Vi ser väl när jag somnar. Ha en trevlig natt annars.

Like it

Hemma från Victoria nu. Tack för en trevlig kväll, det behövdes vill jag lova. Alla tankar har varit i bakningen och inne i Idol och allt annat som vi pratat om. Vi har alltid en massa saker att prata om även om vi träffade varandra för 1 timme sedan. Vilket är rätt skönt.

Föresten. Mina ögon svider extremt mycket och är röda. Ser ut som att jag gråtit sönder mig och det har jag inte. Tror att det beror på att jag har fått extremt mycket sämre syn så snabbt. För ca 1 månad sedan var den helt okej medan nu ser jag knappt något på morgonarna när jag vaknar och jag klarar inte av att sitta och kolla om det är lampor tänka. Gissa hur roligt det är i skolan? Jag ska kolla upp synen och beställa glasögon/lincer nu inom en snar framtid vill jag lova.

Här ser ni hur fina mina ögon är efter att jag sköljt dem. Awesome.. (och bry er inte om hårstråna som är längre än det andra. Ska fixa till det imorgon.)


X-mas-time

Shit vilken stress det är i lägenheten. Mamma försöker nu fixa det sista innan hennes arbetskamrater kommer hit för att äta middag, dricka vin och prata fult. Så jag ska väl ta och raffa åt mig några filmer från vardagsrummet innan de lägger beslag på det så att jag har någonting att göra ikväll.

Antingen så ska jag till Victoria och umgås eller så blir det att ligga hemma ikväll. Hmm.. Jag har inte bestämt mig ännu. Ska i alla fall försöka ta mig in till stan imorgon för att köpa julklappar. Känns som att det är dags för det nu. Jag får verkligen ångest. Vill inte att det ska vara jul. Jag tycker inte om den delen av året. Skulle gärna hoppa över det...

Everything

Nu blir det ett riktigt fjortisinlägg. Värmeskyddet är i håret och det är bara att vänta på att plattången ska bli varm nu så ska jag ta och platta håret. Ska även lägga på lite vasselin på ögonfransarna. Fråga mig inte varför, jag har hört att det är bra bara. Så då blir det så.

Natten lär spenderas med att se på någon film. Har nämligen ingenting bättre för mig eftersom jag inte är det minsta trött. Får dock bli någon film jag har på dvd inte någon från någon hemsida eftersom min mor och far klagar på att det blinkar (?) i deras rum när jag har igång internet.

Imorgon är det i alla fall skola som gäller och jag funderar faktiskt på att klippa lugg innan jag far. Hmm.. kanske ska bli min nattliga aktivitet. Det återstår att se hur jag gör med det. Nu är plattången klart. Sov gott.

Hanging by a moment

Om 40 minuter börjar Paradise Hotel och det tänker jag inte missa. Men jag måste även hinna in i duschen innan det så jag vet inte vad jag gör framför datorn. Jag gissar på att jag tänkte starta spotifylistan jag nyss stängde av eftersom Emelie var här. Kan vara så faktiskt. Nu ska jag hoppa in i duschen. Benen behöver rakas, håret behöver tvättas, kroppen behöver skrubbas och ansiktet behöver rengöring. Jag skulle även behöva bli lite brunare... Så nu vet ni hur min kväll ser ut. Imorgon blir det skola.


I can’t let you go

Jag vaknar upp av att hjärtat slår 14 extra slag per minut och är varmare än jag någon gång varit tidigare. Och det konstiga var att jag var så mycket lyckligare än jag varit de senaste veckorna. Det logiska skulle ju vara att jag var helt vettskrämd för att jag drömt en mardröm, men nejdå. Det var den finaste dröm jag någonsing haft tror jag. Synd bara att det kommer förbli en dröm.

Föresten, imorgon är det begravning. Jag ska sitta i skolan då och tvinga människor att vara runt mig hela dagen för att orka med allt.

Movietime

Hejsan. Stämningen är inte bra i mitt rum nu. Jag är hungrig och är fortfarande så varm att jag håller på att smälta bort. Funderar på att starta en film för att slå iväg alla tankar. För tankar är något som jag har lärt mig att inte uppskatta nu senaste tiden.

Försöker att planera helgen så gott det går men lyckas inge vidare. Jag funderar på att tvinga några att se film med mig på fredagkväll då alla ska festa på lördag. Amen jag ser väl hur det blir. Film nu tills någon kommer hem med mat åt mig.

Wolf

ALLTSÅ SHIT. Jag håller på att dö av denna värme. Jag har dragit ned värmen inne i mitt badrum från 30 grader till 20 grader ochjag har stängt av mitt element i mitt rum. Och ändå är jag hur varm som helst. Känner mig som Jacob i New Moon. Bara det att jag faktiskt känner av det och inte han.

Idag fick jag i alla fall inte fara till skolan eftersom jag fortfarande smittar enligt min mor så jag ska städa rummet så att min far blir klad hest när han kommer hem. Sen funderar jag på att lägga mig och läsa lite fysik eller någon bok. Kanske blir lite av varje. Aja. Det lär komma upp fler inlägg idag. Både tragiska och normala. Tills dess. Ha en trevlig onsdag.

God natt

Hejsan. Kan ni gissa vad jag är? Nej det är inte less, eller jo, det också. Men jag är SJUK. Igen. Inte det roligaste. Jag vill bli helt frisk nu och sedan börja leva livet igen. Det är nu 1 månad sedan jag kände mig riktigt lycklig sist. Det är 1 månad sedan jag var glad en hel dag utan att fejka någonting. Det är 1 månad för länge.

Nu ska jag lägga mig och sova i mammas och pappas säng igen eftersom det målas i mitt rum. Sedan ska jag försöka äta något och behålla det. Vi ses. Ha en trevlig tisdag.

BTW, jag hatar mina drömmar..

It's like I'm runninng from you all the time.



Helt ärligt. Hur mysigt ser inte det där ut att vara? Drömmer mig bort och glömmer städnignen. Dock så måste jag återgå till verkligheten där jag minst av allt vill vara idag. Mitt rum ser värre ut nu än när jag började städa det igår. Det är inte lika mysigt som jag skulle vilja ha det.

Nu ska jag städa klart och sedan dra igång The Notebook och drömma mig in i filmen.

Breakeven

Hejsan. Är hemma nu igen. Känns faktiskt riktigt bra om jag ska vara helt ärlig. Dock tråkigt samtidigt så jag har bestämt mig för att jag åker tillbaka till Stockholm i januari/februari. Får se vem jag tar med mig på resan då. Har i alla fall köpt några saker till rummet och beställt andra saker. Och är extremt less eftersom jag inte kunde bestämma mig för vilka av de 9 paren skor jag hittade som jag helst ville ha, så jag for hem UTAN skor. Ska i alla fall kolla om de jag kollade på finns här i Umeå, i så fall blir det ett par imorgon. (:

Nu ska jag nog ta och försöka göra någonting vettigt, vilket jag inte kommer lyckas med. Så jag fortsätter sitta vid datorn några timmar eller så. Kan verkligen inte sova. Vilken vecka...


Stockholm baby!

Vad var det jag sa... medan jag såg på Paradise Hotel kom det ett mål i Sverige - Italien matchen... Nu ska jag i alla fall gå in i duschen för att göra mig klar och sedan blir det att packa en väska. För imorgon bär det av till Stockholm! Så himla skönt det ska bli att komma bort från Umeå till min älskade stad.


soon baby, soon! Fredag 05:45 är jag framme. Så otroligt härligt!

Suck

Godmorgon,godmiddag,godkväll. Ja,vad som helst. Jag har i alla fall ingen aning om vad det är för jag har sovit 8 timmar på 3 dygn. Det känns inte allt för stabilt. Och inte har jag fått skolkatalogen heller. Inte okej alls.
Jag hatar verkligen att ligga och tänka en hel natt och nu har det hänt 3 nätter i rad. Och jag gillar verkligen inte att tänka på en och samma sak eller. Jag hatar att tänka på dig. Nej inte alls okej.

Nu ska jag vänta tills Sverige - Italien börjar och tills Paradise Hotel börjar. Hur tusan ska jag kunna se båda sakerna samtidigt eller vad ska jag prioritera...? Någonting kommer hända på PH om jag ser fotbollen och om jag inte ser fotbollen under 35 minuter kommer det att bli mål då... Jobbigt.

Hey..

godmorgon. Jag börjar på det här inlägget nu och klockan är 07.32. Vad fan gör jag uppe är det enda som snurrar i mitt huvud.

Satan vilken dröm jag hade i natt. Jag trodde verkligen att den var verklig. Snacka om att jag blev besviken när jag vaknade. Nästan så att jag började gråta. Tårögd blev jag i alla fall. Det kändes som att det var det absolut rätta och jag har aldrig velat ha någonting eller någon så mycket i hela mitt liv tror jag. SHIT.

Nu ska jag sätta datorn i vänteläge och vänta in Emelie. Ha en trevlig dag.

Now, dance

Om allt blir som jag vill nu så flyger jag till Stockholm på lördag. Dock utan pengar och så men det blir trevligt att komma bort från Umeå för en gång skull. Det har jag verkligen behövt senaste tiden. Blir det inte på lördag så kommer jag att fara iväg innan det att jag fyllt 18 år i alla fall för jag vill verkligen bort under någon helg. Hoppas bara på att få med mig någon då också.

Nu ska jag fortsätta sitta i min egna lilla fantasivärld och önska att saker var annorlunda. Ha en trevlig söndag.

Föresten,
min bror och hans tjej är här och här har ni en fin bild som Ronny tagit. Säger ju allt om hur normal släkt jag har.. Kan även berätta att bilden på honom nästan är värre!


Guilty Pleasure

hahahahah, jag skrattar åt mig själv. Och inte är det för att jag är rolig. Mer patetisk.

Nu håller i alla fall Victor på att försöka få mig taggad på kvällen så att jag far till honom. Känns dock inte så taggat då det är han och Niclas där bara. Visst de är två av världens snällaste killar, men jag vill träffa fler!

Nu ska jag nog försöka hitta kläder eller något liknande och göra mig klar. För hemma orkar jag inte sitta faktiskt. Så på Öbacka hittar ni mig ikväll. Ha det så trevligt.

If you can't live without me, why aren't you dead yet

Ännu ett inlägg som kommer börja med att jag är less. För det är jag. Jag är förjävligt less. Och mest på mig själv. Jag har lurat mig själv till att känna saker som jag verkligen inte alls känner.
Dags att ta tag i det här nu. Kärlek är en kompliserad sak. Kompliserad och förjävlig.

Det jag önskar mig mest av allt är någon att krama och någon som kramar tillbaka om nätterna. Någon som vill ligga bredvid mig när jag sover och bara vänta på att jag ska öppna ögonen igen. Någon som får mig att känna mig speciell. För det är jag, och jag förtjänar att känna mig unik också. Det är inte bara något som jag önskar mig utan det är något som jag behöver också. Jag behöver någon i mitt liv som lyser upp tillvaron med ett leende.
Satan vilken deprimerande blogg jag har...
Enjoy this instead of reading that.

Liverpool

Hejsan. Jag tänkte bara berätta att jag är mer än less just nu. Datorn fuckar samtidigt som allt annar också gör det. Och inte nog med det, vi har inte canal+... Livet är inte rättvist. Snacka om att jag ska ha både TV1000, viasat och canal+ när jag flyttar hemifrån. Kosta vad det kosta vill.

Nu ska jag i alla fall äta lite och lite senare ska jag ut och gå/jogga med min musik. Det behövs just nu. Tur att jag är ledig på onsdag och torsdag.
Ha en trevlig vecka.

Pipes





Jag kom på att jag kan visa er hur fint mitt rum är nu. Järnrör överallt. Inte roligt. De förtstör allt. Jag kan inte möblera mitt rum hur jag vill och jag hör precis allt som mamma,pappa och Emelie säger. Speciellt det som Emelie säger för röret som sticker ner som inte har någon fortsättning på den undre bilden, det röret kommer från min systers rum....

Niclas Hulq Norgren

Okej, nu har väldigt många inlägg handlat om olyckan och jag tänker inte lova att det inte kommer fler, för det gör det säkert. Men i alla fall. Jag var nyss på minnesstund för Niclas på Dragonskolan. Det var verkligen hur fint som helst. Tårarna rann och det kändes som att jag grät tills det inte fanns fler tårar. Powerpoint-presentationen som visades var verkligen bland det finaste jag sett! Helt ärligt. Alla som satt runt mig grät under den. Så hjärtskärande men samtidigt så underbar! Mycket beröm till dig som gjort den!

Det känns i alla fall jättebra att ha varit där och verkligen tänkt till. Hört vad alla hade att säga och tänkt på den tid han fanns med oss. Nu ska jag blicka framåt och leva för att hedra Niclas. Han lever alltid kvar inom oss och det är så det ska få fortsätta vara!


I don't believe you

Shit. 2 gånger har jag fått höra att Aron dött nu. Snacka om att hjärtat hoppat ur min kropp snabbt de gångerna. Det är fasen i mig inte roligt att leva i den här ovisheten.
Vila i frid Niclas och Linn. Och Aron, du måste kämpa!

Nu ska jag i alla fall göra mig klar för att fara till skolan. Sjuk och så är jag, men det är fan jobbigare att vara hemma än i skolan med tanke på byggarna som är här och springer. Ska skynda mig i duschen nu medan de har lunchrast! Ska även passa på att hämta allt jag kan tänkas behöva från övre våningen. Ha en trevlig dag.

Born to follow







Bild 1&2 :
Från minnesstunden för Niclas igår. Det var jättefint. Ångrar inte att jag gick dit. Tack My för att du kom dit också!

Bild 3 : En töntig tjej som gör inlägget lite roligare. Btw, hon har piercing i näsan nu, awesome!

Hejsan. Jag mår extremt illa. Och nu menar jag verkligen extremt. Det beror på flera saker. Bland annat att jag inte mår bra över huvudtaget. Känns som att jag håller på att bli sjuk igen och det gillas verkligen inte. Sen så har jag ätit för mycker snickerstårta. Köpte en hel och trodde att jag skulle kunna äta upp den också, men nej. Inte det.

Nu ska jag ta en alvedon eller två och lägga mig och sova och se till att få bort allt som kan göra mig sjuk.
Och föresten, ni vet att jag bryr mig om er va? (:

From am to pm

Hejsan.
Just nu sitter jag och gör mig klar. Ska packa ned lite kläder i en väska och sticka iväg och jobba snart. Eftersom jag ska på minnesstund direkt efter det så kändes det inte så roligt att ha mjukiskläderna hela tiden. Så jag ska byta om på Nolia idag.

Nu är i alla fall Emelie på väg hem till mig med mina kläder. Vi bytte lite klädet för ett tag sedan och nu byter vi tillbaka. Börjar sakna vissa plagg måste jag säga! Ganska härligt att ha lite "nytt" i garderoben igen.
Nej nu ska jag packa, ha en trevlig kväll.

Knocked Up



Okej, det var jättefint längst med sandbackavägen igår kväll. Tack My för att du följde med mig. Annars hade jag aldrig gått dit. Det var även uppställt ett litet bord med ett foto och en skrivbok på ett bord tillsammans med ett ljus på skolan. Fint det också. Stämningen var verkligen inte på top kan jag ju försäkra er om. Inte många som var lika glada som de brukar vara. Det kändes.

Nu ska jag bara klaga på min arm. Imorgon är det 1vecka sedan jag tog sprutan med vaccinet mot svininfluensan. Min arm gör fortfarande ont. Jag vill inte använda den mer än nödvändigt. 2 av mina kusiner har dock råkat ut för svininfluensan, så jag är rätt nöjd med att ha tagit sprutan i alla fall.

Nu ska jag platta håret och sedan lägga mig och sova. Imorgon börjar ett nytt äventyr på mimerskolan och vasaskolan. Lär bli intressant att se hur många lektioner jag kommer sent på med tanke på att jag inte hittar.
Ha en trevlig kväll.

2009

Tårarna bara rinner. De tar aldrig slut verkar det som.
2009 är det år som jag helst av allt skulle vilja radera. Ta bort från historien, skriva om, göra om. Jag skulle vilja spola tillbaka till 2008 och hindra allting som hänt, precis som My sa. Ingenting positivt har jag att säga om 2009.

Ikväll ska jag i alla fall till Haga. Se saker för det de är.
Livet är bra orättvist.
9 unga liv, på mindre än 1år. Hur är det möjligt?

If I could make you mine

No one know what it's like
to feel these feelings


Jag har inga känslor alls just nu. Samtidigt som jag har way to much of them, all at the same time. Jag försöker blockera de känslor som finns och finna de som saknas. Jag vet inte om jag vill känns någonting alls för tillfället. Tankarna som snurrar runt i huvudet gör mig bara mer och mer besviken för varje minut. I don't know were to go from here. Kanske är det dags att leta reda på nya platser att vistas på, träffa nya personer att umgås med och leta reda på nya intressen. Frågan är ju bara hur jag ska lyckas med det då jag är fast i samma gamla mönster?
Jag vet inte vad jag själv gör vissa gånger längre. Jag kommer på mig själv med att göra saker som jag aldrig skulle gjort om jag tänkt efter innan. Och jag älskar känslan av att inte ha kontroll, samtidigt som jag hatar den.

Hero

Nuså, en blogg som enbart några få kommer kunna läsa. Lösenord och allt möjligt. Här kommer jag skriva precis det jag känner för. Ni som vet av lösenord och användarnamn, behöver inte ge ut det. Jag litar på er.

update: lösenordet är borta och lika så en hel del inlägg.

RSS 2.0