Gott nytt år


Gott nytt år gott folk. Idag och imorgon kommer uppdateringen nog vara sämre än vanligt. Jag drar mig snart iväg mot My och alla de andra tjejerna på Ersboda för att äta middag och umgås med dem. Sedan bär det av in till stan. Så är det någon som känner för att mötas där, hör av er. 073-038 02 42.

Efter 12-slaget har vi ingen aning om vad vi ska göra, förslg uppskattas, smsa allt som finns att välja på är ni snälla!

Nu, ha en trevlig kväll och natt och sen så ses vi 2010! Då är det även enbart 29 dagar kvar tills jag är 18 år. Inte illa!
ps. Här över ser ni hur jag ser ut idag. På ett ungefär. Kan tillkomma något smycke.

Do I really feel the way I feel

Bra start på dagen. Lite styrketräning skadar aldrig. Har hjälpt pappa att bära ner vår gammla soffa (som verkligen är hur ful som helst) ner för trappan och ut på gården. För nu har vi fått vår nya soffa vi beställde för ett tag sedan. Skönt vill jag lova. Ska paxa en av fotäljerna vi köpte också tror jag.

Nu ska jag duscha och klä på mig och sedan skringa iväg till Ica, och den här gången är det inte godis som jag ska ha. Nej jag ska se om jag hittar gummiband. Eller gummiband heter det tydligen inte men kardborrband heter det inte heller. Så gummiband får duga tills jag köpt det och sett vad det heter. Sen blir det att fixa kläderna till imorgon.
Middag med tjejerna, sjukt awesome. Sedan blir det att röra sig ned mot stan för att vara där vid 12-slaget. Sedan då? Vad händer umeå?


Here I go again

Kvällen har varit både lyckad och olyckad. Och det där olyckade stod jag för. Mina idéer är inte tänkta för att komma ut tror jag. I alla fall så blir inte resultatet bra av det. Ska testa en sista idé och sedan ger jag upp. Då får det bli något annat att ha på nyår.

Det är alltid lika trevligt att träffa My i alla fall. Och vi har kommit fram till att han är min Jens. Och jag vet att ingen av er kommer att förstå. Men det är en lång historia som vi tyvärr inte kan göra kort.

Nu ska jag se antingen He's just not that into you eller The ugly truth igen. Vilka tankeställare man får sig utav de filmerna. Kan hända att det blir båda filmerna om ingen stoppar mig.

Paljettleggings

Hejsan. Jag har extremt tråkigt och väntar på My. Jag hatar att vänta. Tur att jag har musiken i alla fall. Det blev stan för 4e dagen i rad nu för att hitta nyårs-kläder. Hur tror ni det gick? Åt helvete. Eller nja kanske inte. Köpte ett par leggings som jag nu ska pynta när My kommer. Köpte även paljetter som jag ska sy på eller något. Jag hoppas på att det blir snyggt. Lär ju dö annars. Så håll tummarna!


Vad säger man?



Tydligen så är denna bild på första sidan av VF idag. Andra gången på en kort tid bilder på mig finns med i den tidningen utan att jag vetat om att bilderna ens existerat. Kanske är umeås nya Paris Hilton, man vet aldrig. Nej men. Ja vad fasen ska man säga. Fräsht!

Nu ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig klar. Ska iväg in till stan igen för att träffa My. Har varit där nästan varje dag nu i decembermånad.

Love is in the air

Hej bloggen. Idag blev jag kär. Ville bara berätta det.

klicka på bilden.


You make it real to me

God kväll. Jag ville bara berätta att jag nästan är lite less på mig själv. Men bara nästan. Förstörde en rätt stor del av de pengar jag hade på kontot idag nämligen. Dock så var det värt det känner jag så skitsamma. Blev i alla fall verkligen hur nöjd som helst med mina byxor som jag köpte idag. Ska visa dem imorgon när det är ljust ute och man lättare kan få en hyfsad bild.

På tal om imorgon så kommer Erik och Calle till Umeå och ska sjunga? Ska i alla fall dit med min älskade vän Victoria som är helt såld på Erik. Vilken liten fjortis är inte, hehe! Nej jag älskar dig i all fall Victoria!
Nu återgår jag till filmen He's just not that into you. Sov sött.

Snälla själ, hjälp mig!

Är det någon jävel här ute som är bra på att göra hemsidor som skulle kunna förklara SNABBT hur man bär sig åt när man ska göra en i dreamweaver (?)? Det skulle verkligen vara hur snällt som helst. Ska ha en hemsida klar till måndag morgon och jag har knappt börjat. Inte nog med det så är jag borta imorgon. Helt utan dator. Så om någon vänlig själ har orken att förklara skulle det vara guldvärt!

Helt ärligt, jag är desperat! Behöver hjälp nu!

Mellandagsrea

Fysatan säger jag bara. Människor i överflöd vart man än vände sig. Och ja, det är stan jag snackar om. Jag trodde seriöst att jag skulle svimma. Och inte kom jag hem med någonting annat än mat heller. Känns som att jag trängts på stan i onödan.

Hade tänkt köpa några saker men då jag såg köerna ångrade jag mig rätt snabbt. Synd det för jag hade verkligen behövt den där snygga tröjan från The Store och de där Cheap Monday jeansen.. Men eftersom att inget av det var på rea så antar jag att det finns kvar om jag far tillbaka på måndag? Annars var det inte tänkt att jag skulle ha det.

Fick faktiskt en ny skidjacka av mamma och pappa. Tack för den! Jävligt snällt med tanke på att de köpte en dyrjävlajacka till mig i våras och jag har bara använt den 3 gånger..

tack så mycket!


En förvandling

Januari
Året började rätt tråkigt. Människor i min närhet mådde dåligt och jag visste inte vad jag ville göra av mitt liv riktigt. Jag åkte iväg till Haparanda med IFK Umeå och hade en trevlig helg med friidrott och gick runt i en enorm godisbutik. Jag fikade med tjejerna innan jag fyllde år och samma dag skedde den största förändringen i mitt liv på 2 år. Efter 2 år tillsammans med Felix var jag nu singel. Det var nog det bästa som kunde hända mig vet jag nu. Just då var det jobbigt att vara ensam. Fyllde 17år och kände bara "vilken onödig ålder"



Februari

Livet flöt på och släkten från Stockholm var hos oss. Lekte i snön med Oskar och köpte GitarHero till PS2. Man kan väl säga att jag blev en riktig nörd och satt mest och spelade då jag inte orkade umgås med människorna som verkligen brydde sig.



Mars
Åkte upp till Rusksele (Lycksele) för första gången på mycket länge. Kändes skönt faktiskt och lärde känna släkten lite bättre känns det som. Maja växte och hon kom ihåg en och ville leka så det var trevligt. Umgicks mycket med Victoria och på så sätt fotades det mycket också. Höll även till i slalombackarna rätt mycket. Stod på slalomskidor för första gången i mitt liv. Första varma vindarna började även smyga sig på.



April
Solen fortsatte ligga på och snart kom gräset fram. Brunt och jävligt men fortfarande skönt. Snön fanns dock kvar ett bra tag. Även denna månad umgicks jag mycket med Victoria och även en del med My. Träffade även Ronja och Millan för första gången sedan Millan föddes och gisses så gullig unge. Jobbade även en del på Emmaus. Spenderade så mycket tid som möjligt utomhus och solade för att kunna mäta mig med alla andra i slutet av sommaren och livet lekte.



Maj
Åkte upp till Rusksele för att vara där på valborg. Åt grillat för första gången under året. Kollade väldigt mycket på fotboll och spelade även själv en del gånger. Mitt knä jävlades med mig och blev rätt förbannad. Träffade Connie lite mer och det var hur trevligt som helst. Vi träffades och fikade och solade några gånger för att få en snygg färg. Grillade på kvällarna och blev tillsammans med Adam.



Juni
Tivolit kom till stan och spenderade några dagar där med flera olika personer. Åkte dock inget pga min höjdskräck. Lite surt men sånt är livet. Vi hade klassensdag och åkte buss ut till vår elevhandledare där vi njöt av solen på landet och grillade. Skolan tog slut och jag firade midsommar hos morfar med släkten. Åt jordgubbar i SF-parken med Emmy och enbart njöt. Umgicks en del med Adam och började sommarjobba för IFK Umeå. Kameran gick även sönder under jobbet.



Juli

Fortsatte att grilla på kvällarna och hade jätte trevligt med Victoria och Mathilda på Bölesholmarna. Satt där från dag till natt nästan och pratade om allt och inget. Firade My's 16års dag i hennes stuga med en hel hög trevliga tjejer. For även till Norge i slutet av månaden.




Augusti
Var i Norge de första dagarna har jag för mig. Har inte så mycket minne från augusti men jag var ute en hel del i alla fall. Umgicks med vännerna och pojkvännen och kände att livet var helt okej. Tror även att det var här det tog slut mellan mig och Adam och livet kändes lite tyngre men återhämtade mig rätt snabbt. Skolan började om.



September
Härifrån har jag verkligen inga minnen. Vi fotade en hel del på skolan bara och jag var redan less på skolan.. Tror även att det var här eller i Augusti jag bröt kontakten med en person vars vänskap jag tydligen inte förtjänade.



Oktober
Jag fick en ny kamera. Så otroligt skönt. Trodde att livet aldrig kunde bli sämre för tillfället men ack så fel jag hade. Färgade håret rött och var ruskigt nöjd med det. Åkte även buss till ersboda för att köpa billigt godis. Halloween kröp sig på och den kvällen tillbringades med många bekanta människor från bland annat ersboda, stan, teg och byar utanför umeå. Grät mig till sömns de sista dagarna på månaden efter att ha förlorat en vän.



November

Grät mig till sömns flera nätter här också. Tillslut kom det inga tårar och livet kändes tungt. Började ta tag i allt och försökte leva med vetskapen om att livet hade förändrats. Ville verkligen gilla en speciell person men det visade sig att jag verkligen inte kan bestämma över mina känslor. Åkte ned till Stockholm med buss tillsammans med familjen för att köpa en bil och for sedan vidare till Ikea. Kunde inte sova på nätterna och fick en natt för mig att klippa lugg. Ville helst bara sitta hemma men umgicks mycket med människor från klassen i alla fall.



December
Umgicks mycket med människor i klassen här också. Livet blev lättare och jag träffade några helt fantastiska personer igen och lärde känna dem bättre. Gick på stan och köpte alla julklappar rätt tidigt. Hade en helkväll med Victoria och Mathilda och bakade och skrattade. Träffade även My efter ett bra tag. Julafton dök upp och ingen julkänsla fanns. Blev dock helt okej i alla fall.




Nu
Väntar på Nyår och har ingen aning om vad det ska bli då. Hoppas på att hinna med både My och tjejerna och Victor och alla andra. Hoppas på att det ska bli riktigt mycket snö så att alla backarna öppnar i Bygdsiljum så att det blir slalom på lovet. Längtar tills imorgon så det ska bli shopping för hela slanten. Och det som jag mest av allt vill ha är ett bättre 2010 än vad 2009 har varit.

Kort sammanfattat så har jag lärt mig
en hel del av året. Både om mig själv och om andra. Jag har brutit kontakten helt med en person som fanns i mitt liv väldigt länge och som hade en stor plats och jag känner att jag aldrig vill ha tillbaka personen i mitt liv. Har aldrig mått bättre än jag gör utan denne. Inte världens bästa år så 2010 har alla chanser i världen till att bli bättre.

Slalom

Goddag. Dagen har gått förjävligt snabbt och bra är väl det. Har hunnit hälsa på några bekanta och sprungit runt på MediaMarkt annars. Låter inte som så mycket men det duger. Nu håller jag på att förbereda mig inför vintern. Det var väl allt jag ville säga.


Forever and always

Jag ligger nu i min säng och läser senaste nummret av Cosmopolitan. På sidan 58 fann jag det som behövs mest av allt i mitt liv just nu. "26 sätt att nystarta". Det är vad jag tänker göra nu till 2010. Året har verkligen allt framför sig för att bli så jävla mycket bättre än 2009.

Det jag ska börja med på denna lista med totalt 26 punkter är nummer 2. "Skriv ner ditt största orosmåln i livet just nu. Skriv sedan 10 lösningar på det - stora som små. Du behöver inte lösa det just nu, men att du funderar konstruktivt i stället för att bara oroa dig är en bra början."

Och det jag oroar mig mest för är att jag är kär i kärleken.
För att inte vara det tänker jag:
  1. Inte ta första bästa person.
  2. Träffa många nya personer.
  3. Lära känna nya personer.
  4. Tänka innan jag gör något.
  5. Försöka klara mig utan någon annan.
  6. Börja leva för mig själv och inte för någon annan.
  7. Känna efter vad som är bäst för mig.
  8. Skaffa en hobby.
  9. Forget about the shit I've been through
  10. Lita på folk.
Hjälp mig att klara detta genom att påminna mig. För ni som känner mig vet att jag kommer behöva det!

Julens underbara ting


1100kronor
ny hårfön då min brann upp...
ny guldkedja till mitt halsband
tunnare skinnvantar
biokort på 200 kronor
årskalender
hörlurar (beställde själv)
100 kronor presenkort på dollarstore (snacka om att någon ska äta godis)

Inte illa (:
God jul på er!

God Jul


Day n' nite

Hejsan. Nu vill jag börja med att berätta att min lillasyster är på helspänn! Hon vill riva upp papperet på alla julklappar så snabbt som möjligt så hon ska lägga sig och sova snart. Lite sött men vad tusan, hon är 14 år. Borde hon inte växt ifrån det? Hahah aja det är roligt att se i alla fall. Nu är alla julklappar inslagna. Skönt vill jag lova. Blev lite less när jag upptäckte att jag hade missat 2 men det blev bra.

Och jag fullkomligt älskar mina hörlurar. Helt ärligt så är de hur bra som helst. Sköna och bra ljud, vad mer kräver man? Nu ska jag städa mitt rum och min toalett. Sedan är jag helt klar och kan slappna av på riktigt. Ska faktiskt fixa en sista sak kom jag på... Med det säger jag hejdå!

I wear the biggest smile!

När jag trodde att dagen inte kunde bli bättre for jag och jobbade. Vet ni hur söta ungjävlar jag har att göra med? Kolla bara på julklappen jag fick av dem (bild här under). Blev tårögd när jag såg det! Ska bjuda dem på var sin godis 7 januari. Det är en sak som är säker.

Sen fick jag även ett presentkort på SF så jag ska se på bio nu på lovet! YES, det ska jag. Länge sedan sist nu känns det som så det passade perfekt. Tack så mycket IFK Umeå. Det uppskattas.

Nu ska jag se ikapp Anna Ankas Jul som jag missade igår pga att jag sov. Ha en trevlig kväll och njut av min spellista!


Pick up


Hejsan! Snacka om att jag är glad idag. Sova länge och sedan jobba sista dagen innan juluppehållet. Låter bra tycker jag. Fick även in lönen igår så jag ska inte klaga. Jag funderar även på att köpa en julklapp till mig själv. Dock så tror jag att jag väntar till efter julen med det. Köpte ju mina hörlurara som kom igår nu innan så jag kanske får vänta lite. Sen kanske man fyndar något under mellandagsrean. Inte illa det.

Jag funderar även på att baka lite julgodis idag. Min  syster har ätit upp allt julgodis som vi hade bakat redan så det enda som finns kvar är hallonkola... Inte okej alls. Hon är fasen en större godisgris än vad jag är, och det är illa. Nu efter nyår har jag lovat mig själv 'bara godis på helgerna'. Någon som tror att jag klarar det i mer än 2 veckor?

Keep you much longer

Gissa om dagen varit bra? Det kan jag lova er att den har. Allt har gått min väg och jag har fått mina hörlurar. Sjukt najs! My sov här inatt så det blev rätt sent inatt känner jag. Så det blir nog till att sova riktigt tidigt ikväll för att orka jobba imorgon. Ska även ta och städa igenom mitt rum och dammsuga imorgon så energi behövs skulle jag tro.

Inget intressant skrivs i denna blogg för tillfället kan jag ju också påpeka. Och det lär inte bli mer intressant känns det som. Även fast jag vet en hel del saker som kommer hända och som har hänt så kan jag inte skriva ut allt här. Vissa personer vet jag läser och då skulle det bli ett jävla liv! Skulle dock vara roligt.. hm.. tål att tänkas på. Tills dess. Ha ett trevligt lov!

You belong with me

Hejsan!

Jag har just kommit hem från staden. For in dit med min syster för att hon skulle kolla om julklappar till sina vänner och eftersom vi är ensamma hemma idag så passade vi på att äta något när vi ändå var där.

Jag orkar inte dra ett långt inlägg så jag säger bara det där och att jag nu ska planera kvällen. Ha det bra!

Bad romance


Nu är det enbart 4 morgonar kvar att vakna upp till innan det är julafton. Känns lite lustigt. På mindre än en vecka gick temperaturen från +6 grader till -19 grader och den första riktiga snön kom för bara några dagar sedan. Det känns... overkligt. Nu är i alla fall det mesta klart inför jul. De sista julklapparna är inslagna och stämningen börjar komma krypande.

Dock måste jag erkänna att jag har varit extremt lat iår och inte slagit in alla julklappar själv. Har köpt små kartonger som ni kan se på bilderna här över. Det känns lite tråkigt så jag funderar på att slå om några av dem. I alla fall de som är till samma person. Lite tråkigt att inte få riva upp papperet.

Hur har ni slagit in era julklappar? Köper ni julklappar till era nära och kära?

The Holiday

Hejsan.

Snacka om att jag ahr varit duktig idag. Jag klev upp när alarmet ringde 07.15 och bussen skulle gå 07.55 så jag han duscha och allt imorse. Eller, allt han jag inte. Frukosten fick jag hoppa över, som vanligt... varför blir det alltid den som får lida? Jag som älskar mat..

I alla fall, jag gick ut 07.50 för att vänta in bussen, tror ni att den kom? Nejni, där stod jag och frös till 08.20 när nästa buss kom körande istället. Kallt och jävligt var det, men samtidigt uppfriskande. Så jag var rätt pigg när jag kom till skolan. Ska nu ta och lägga in lite bilder på hårddisken och senare lär det komma ett inlägg med lite bilder. Känner att det blivit dåligt om det senaste tiden. Tillsdess, sköt om er.

Shamadalie

Hejsan. Jag vet inte varför min kropp känner sig överlycklig medan mitt huvud bara hänger. Konflikten innuti mig blir inte bättre med tiden märker jag. Jag önskar att alla bilder försvinner när jag blundar. Försöker gång på gång men såfort jag sluter ögonen är bilen där igen.

Jag kan inte skriva riktigt heller. Det har tagit mig ca 13 minuter att skriva detta och få det rätt. Känner att jag inte kan lägga upp ett inlägg som det ut som mina msn-konventioner. Ingen skulle förstå någonting. Inte för att man gör det annars heller men. Nu ska jag dra mig ut i snöiga umeå tror jag med musik i öronen. Ha en härlig onsdagskväll.

When I think of you I don't feel so alone

Tjabba tjena hallå. Jag har verkligen en hel del för mycket utan det vi kallar för överskottsenergi. Jag vet inte vartifrån den kom men det är ju bra att den finns med mig ikväll. Har nämligen varit så himla trött hela dagen i övrigt.

Nu har jag bestämt mig för att tänka efter innan jag säger saker för att Victor ska få upptäcka att jag är mycket smartare än han tror. Det mesta saker som kommer ut ur min mun är dessvärre formulerade på ett sådant sätt att man kan tro att jag är extremt puckad.

Nu ska jag lägga mig i mi säng och njuta av tanken på dig och på att den snö som föll idag kanske kommer stanna samtidigt som jag ska se Gossip Girl och One Three Hill. Ha en trevlig kväll.


God natt


Godmorgon/God natt. Jag har kommit hem nu för ca 1 timme sedan. Jag har inte varit vaken såhär mycket och samtidigt varit vaken såhär tidigt på en helgdag på mycket länge känns det som. Kvällen/natten spenderades hos Victor med trevliga människor. Rock band. Skratt. Julgranspyntning. Ja allt nästan. Trevligt var det i alla fall. Nu ska jag gå och lägga mig och sova. Ha en trevlig dag

En hes kråka



Tänkte bara ta och visa er detta innan jag gör mig helt klar och drar iväg till Victor för en helkväll med honom, Adam, Niclas, Rebecca, Janna och någon utav studenterna. Kanske någon fler, man vet aldrig när man är med dem. Ska i alla fall bli trevligt.

Jag fick i alla fall besök av en viss person nyss som skulle sno tillbaka sina bilder som låg lagrade på min externa hårddisk medan dennes dator installerades om. Så nu är allt tillbaka på rätt plats hoppas jag. Denna person var i alla fall överlycklig över att vara hes. Det var nämligen första gången. Så varför inte passa på att förklara hur det gick när han/hon skulle ta sig ut från IKSU efter en volleyboll-turnering tidigare idag? Enjoy.

All at once

Hejsan. Jag kan nu stolt berätta att jag börjar behärska ritbrädan lite mer. Det blir lättare och lättare att använda den för att flytta markören istället för musen och liknande. Ska snart ge mig på att försöka rita med den. För jag har lovat Frida en bild ritad med den.

Kan också berätta någonting riktigt pinsamt. Jag har träningsverk i armen... av att ha burit min dator på ca 2-4 kg till och från bussarna idag... Gym behövs för mig kan jag lova.

Och jag passar även på att visa er mitt schema för nästa termin, måste säga att jag älskar det.

okej, det syns ganska dåligt. Men jag har iaf styrketräning och stresshantering måndag, torsdag och fredag. På tisdag och onsdag har jag idrott. Sen är det Matematik C, Engelska B, Svenska B, Kemi A och Grafisk formgivning.


Pepparkakshus

Kom på att jag inte har visat er mitt pepparkakshus som jag har gjort. Vart riktigt nöjd. Det står nu i mitt fönster och väntar på att få ätas upp. Någon som har någon aning om när man brukar slå sönder huset? Känner redan att jag längtar till det!

 

Nu ska jag gå upp och ta mig någonting att äta och dricka efter jobbet och sedan ska jag sova. Allt det behövs mer än någon kan föreställa sig. Och jag måste städa... kanske ska göra det innan jag ska sova också. Ja, jo jag tror nog att det blir så. Ha en trevlig torsdagskväll.


Here eyes

Hejsan. Vill ni veta vad jag ska göra idag som jag verkligen inte har lust med? Jag ska jobba... Dock så ser jag pengar i det nu och det är bara 4 tillfällen kvar. Och lönen kommer snart så det är värt det. Och det bästa är att det är över 2k som kommer in på kontot. Dock så försvinner 700 SEK nästan direkt men det är det värt. Hoppas på lite extra pengar i julklapp i alla fall.

Nu ska jag äta kom jag på för bussen går om precis 1 timme. Ha en trevlig kväll!

What did she say?



Okej, jag skulle aldrig vaknat upp imorse. Dagen har inte varit bra. Först sover jag för länge. Sen så vet jag inte vart lektionen ska vara. Sen hittar jag inte informationen. Sen kommer jag hem och somnar, då väcker mamma mig. Sen kollar jag på tröjan jag ska köpa och den är sänkt i pris med 300 SEK men finns inte i min storlek. Sen bränner jag mig på fingret. Sen bränner jag mig på tungan för att jag åt upp det jag hade på fingret. Illa..

Fuck it

Tror ni jag blev lite less nyss? Gick in på junkyards hemsida och skulle kolla på sakerna jag ska beställa. Får då se att träjan jag ska köpa är nedsatt från 799SEK till 499SEK. Yes tänker jag och ska klicka in min storlek och beställa. Men tror ni att min storlek finns? Naäe inte det. Kanske ska ta det som ett tecken.. jag ska inte ha tröjan...

Diva is a female version of a hustla

Nu är det bestämt. Jag beställer mina hörlurar när min lön kommer in på mitt konto eftersom de enbart är billiga fram till 24e och då hinner jag inte beställa dem om jag inte får dem. Så nu har jag bestämt mig för att skicka efter dem själv. Och skönt är det. Då är jag inte utan mycket länge till. Älskar min nokia som jag kan ha alla hörlurar till och inte enbart de som hör till.

Nu ska jag inte tjata på om det utan byta om och börja röra mig mot bussen. Ska nämligen och dra in lite kosing. Behöver jobba de sista 4 gångerna så att jag får lite extra money inför mellandagarna då jag ska beställa allt som jag vill ha. Ska även köpa mig ett par converse tror jag. Nej. Inte tror. Jag ska! Ha en trevlig tisdagskväll.

ps. Provet gick bättre än jag trodde men klarade inte G-nivån. Prövning i janurai.

It hurt so bad

Jag gillade inte dig
Jag hoppades att jag gillade dig
Jag ville gilla dig
Jag ville glömma honom.


Förstår nu varför allting har blivit som det är. Och jag förstår att ni har haft rätt hela tiden. Det här är första och sista gången jag erkänner det. För nu letar jag upp någon ny som jag kan glömma honom med.
Förlåt. Men det blir aldrig bra när det kommer till kärlek för mig...
Önskar att jag kunde glömma bort de saker som gör att jag vill glömma honom. Eller i alla fall erkänna att det inte spelar någon roll...

Bygga hus





Hejsan. Nu har jag precis tagit ut mina byggstenar ur ugnen. Eller nej, mamma har precis tagit ut dem. Jag sitter ju vid min dator. Men jag har i alla fall gjort mina egna vägger och sånt till ett pepparkakshus som ska stå i mitt rum. Allt har jag gjort själv. Designat och arkitekterat. Eller vad man nu säger.
Ska i alla fall pallra mig upp och kolla hur de blev nu och sedan vänta tills de svalnat och sedan limma ihop allt. Imorgon blir det att lägga på godis och annat sött. Muuums!

Imorgon är det föresten slutprov i Fysik A som gäller så kvällen kommer att bestå av Fysikplugg.. Inte så awesome..

Vic my man

Som några av er kanske minns så skrev jag för några dagar sedan att jag och Victor tänker likadant. Låter det här förklara vad som hände nyss.


But I coulden't resist

Shit säger jag bara. Det har aldrig varit skönare att sova än vad det var inatt tror jag. Somnade så fort jag la mig ned och vaknade av att mamma väckte mig för ett litet tag sedan. Idag ska jag plugga och fara ut till morfar med hela släkten på mammas sida. Det är länge sedan jag träffade alla känner jag.

Och jag har en obehagligt bra känsla i hela kroppen. Förstår inte. Det känns som att jag borde känna mig helt sönder slititen. Tur att så inte är fallet då!


jag undrar vart jag har den där tröjan...

Svammel

Hahah, jag kom just på att jag inte berättat att jag och Victor tänker likadant. Minst 1 gång om dagen nu senaste tiden har jag sagt något som han just höll på att skriva eller tvärt om. Det är lite smått läskigt men samtidigt rätt roligt.

Frida misstolkar mina förklaringar också verkar det som.. Hahaha kan lova att jag skrattade när hon förklarade varför också!

Nu ska jag gå i badkaret... nej det blir nog duschen, och sedan göra mig klar inför kvällen. HAHAH hur fjortis lät inte det där. Klockan är inte ens 14.00 och jag ska göra mig klar inför kvällen.. Men jag måste duscha nu så att håret är tillräckligt torrt för att platta det sedan. Orkar inte föna och sådant och mitt hår är så jävulskt tjockt.
Nu ska jag sluta störa alla. Ha en trevlig lördag!

Trättade mitt i prick

Hejsan. Har just sett på lite Idol. Jag som skulle plugga. Ja man ser ju hur det gått. Ska i alla fall lägga ifrån mig min dator nu efter att jag har skrivit det här inlägget. Läsa i min fysikbok och kolla igenom alla sammanfattningar. Sedan ska jag se Män som hatar kvinnor och somna till den. Eller försöka somna till den i alla fall.

Imorgon kommer jag faktiskt inte starta datorn fören vid middagstid för innan det är det pluggtimmar som gäller. Vill jag klara slutprovet så får jag fan kämpa. Upptäckte precis att jag hade godis kvar, hur perfekt vart inte det. Nu glömmer jag morgondagen ett tag och ser på film och sover. Godnatt!

ps. är det bara jag som har tänkt på att jag har slutat använda mig av utropstecken lika mycket som tidigare? Då missbrukade jag verkligen dem. Använde ett efter varje mening. Inte okej. Men nu gör jag inte det längre, plus i kanten till mig.

The city is at war



Helt ärligt så måste Cola Ferraribilarna vara de godaste godisarna som finns. Jag är helt såld på dem. Har nästan en hel godispåse med sånna fina godisar. Vågade dock inte ta enbart sånna eftersom jag lätt blir less på saker som får en att må illa.

Jag funderar faktiskt på vad det ska bli ikväll. Planen var att sitta hemma och plugga och leka med ritbrädan. Men nu skulle Rebecca och Victor se på film, så frågan är ju om jag inte ska joina them. Fast, det kan jag ju inte göra om de ska ha en myskväll tillsammans. Hm.. tål att tänkas på. Vill ju inte förstöra för dem. Jag får leta mig en egen grabb att se på film med ikväll helt enkelt! Eller enkelt är det nog inte, men vafan, allt går!

Wake it up

Less på allt nu. Speciellt datorer. De borde faktiskt inte finnas eftersom de bara gör allt betydligt mycket jobbigare och svårare. Dock så skulle man nog inte klara ett liv utan datorn... Jobbigt

Varför är det så jävla lätt att bli deprimerad under kvällar och nätter egentligen? Det är en sak jag funderat på de senaste veckorna. För under dagarna känner jag mig hur glad som helst, för det mesta. Men såfort folk börjar logga ut från facebook och msn, då slår allt till. Allt blir jobbigt. Att andas blir jobbigt, och det som är det lättaste som finns i vanliga fall.
Okej, där lät jag väldigt... ja jag vet inte vad.

Äsch, nu ska jag se gossip girl och sedan ska jag fixa håret eftersom jag inte kan somna med blött hår. Då ser det förjävligt ut imorgon. Ha en trevlig natt.

You had me @ hello

Snacka om att jag är less nu. Imorse när jag skulle göra mig klar för att fara till skolan så skulle jag kolla hur kläderna satt så jag stället mig på tröskeln (om den heter så...?) för att se bättre och håller i mig i väggen. Smart som jag är så ska jag då vända mig om och gå mot hallen. Tror ni inte att jag vänder mig åt fel håll och slår huvudet i dörrkarmen (om den också heter så...?) Sen så svimmade jag idag. Och mina vantar blev baxxade. Så jag måste ta tag i min stickning nu och göra klart mina lovikavantar. TUR att jag hade börjat på dem. Annars hade jag varit körd.

Nu ska jag göra mig klar för jobbet. Ska vara där om 2 timmar och innan det ska jag ha hunnit äta och stickat klart min ena vante hade jag tänkt mig. Vi ser väl hur det blir med det där sista... Ha en bättre kväll än jag kommer ha.

Hammarby fotboll


Nu när jag ändå är inne på det här med saker som jag önskar mig tänkte jag passa på att visa den väska som jag kommer att beställa. Den är verkligen hur fin som helst. Helt ärligt så kan jag ligga och kolla på den på kvällarna före jag ska sova bara för att jag blir glad av att se den. Sen matchar den ju min nyckelknippa också.

Dyr var den inte heller så de fjuttiga 300 kronor den kostar tänker jag lägga ut. Dock så har jag lovat mig själv och mina föräldrar att inte köpa något mer nu innan jul. Men mellandagarna. Då jävlar beställer jag allt jag inte fått i julklapp!

edit:
min dator och idrottskläderna ryms inte. satan..

Junkyard

Skor: "All Star Light Hi" Optical Withe 699 SEK
Jeans: "Eve" Rinse Organic Stretch 899 SEK
Hood: "Overlay"
Estate Blue 799 SEK
Hörlurar: "Pick-Up" White 299 SEK

Alla kläder hittar ni på junkyard.se
Klicka på länken för att komma till respektive vara.


Helt ärligt. Om ni klickar på länkarna ser ni nog ganska tydligt vilket märke jag tycker har mest snygga kläder. WeSC har verkligen enbart snygga kläder och jag funderar faktiskt på att köpa allt. Hörlurarna hoppas jag innerligt på att jag får av mamma och pappa i julklapp!

Resterande blir nog att köpa när min lön kommer in på kontot. Jenasen är verkligen hur snygga som helst. De är till och med gjorda av ett ekologiskt material. Inte illa pinkat. Nu ska jag fortsätta drömma mig bort bland alla kläder och sedan börja med min middag för att fortsätta kvällen med studerande inför slutprovet i Fysik A som är på tisdag... Ha en trevlig kväll!

That's what you get

Jag är seriös! Jag har blivit matförgiftad. Jag tänket aldrig mer äta på subway efter det där. Nej fyfan. Ingen mer macka därifrån. Det här är andra gången jag mått så illa att jag bara velat stoppa fingrarna i halsen efter att ha ätit där. Det är inte okej.

Ska ut och gå på en promenad nu för att se om frisk luft hjälper till att bli av med illamåendet. Ska nog även ta en tur förbi Ica och köpa något fint ljus till mitt rum. Skulle vara mysigt med något som brinner fint.
Ha en trevlig onsdag eftermiddag nu.

Time to go

NU är alla julklappar köpta och det är bara 1 december. Så otroligt skönt. Brukar alltid vara ute i sista minut annars så det är stort för mig att vara klar redan. Och det bästa är att jag har pengar kvar! Närmare 500 kronor till och med.

Nu ska jag börja byta om och göra mig klar för jobb. Snart kommer även lönen från det så jag hoppas på att summan överstiger 2000kronor faktiskt. Kommer behövas efter jul då det är mellandagsrea och flera av mina vänner fyller 18 år. Vilket även jag gör, det har ni väl inte glömt? (;


RSS 2.0